Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Informatiebijeenkomst Longkanker Wat Nu? Waalwijk

Geschreven: 10-10-2023
Informatiebijeenkomst Longkanker Wat Nu? Waalwijk

Jaarlijks krijgen ruim 14.000 mensen in Nederland de diagnose longkanker. Als je longkanker hebt, komt er een heleboel op je af. TOON | Centrum voor leven met en na kanker organiseert daarom samen met Instituut Verbeeten en het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) een informatiebijeenkomst voor patiënten, naasten en andere geïnteresseerden op maandag 30 oktober 2023 van 19.00 – 21.00 uur. Deze bijeenkomst vindt plaats in het Auditorium van het ETZ (locatie TweeSteden) aan de Dr. Deelenlaan 5 in Tilburg.

Deze avond komen verschillende deskundigen aan het woord.

Dr. M.H. Tilkema – Tiebosch is longarts in het ETZ. Zij gaat in op wat longkanker is en bespreekt de behandeling met chemotherapie en immunotherapie.
Drs. N.A. de Groot, radiotherapeut-oncoloog in Instituut Verbeeten, vertelt over de behandeling met radiotherapie en chemoradiatie.
Mw. Miranda Mens, GZ-psycholoog en gespecialiseerd in de begeleiding bij kanker, gaat in op de psychosociale aspecten bij kanker en de ondersteuning tijdens en na de behandeling.
Vóór, tijdens de pauze en na de bijeenkomst kun je de informatiemarkt bezoeken. Hier zijn aanwezig patiëntenorganisatie Longkanker Nederland, Inloopruimte oncologie ETZ en TOON | Centrum voor leven met en na kanker.

Wij nodigen patiënten, naasten en andere geïnteresseerden van harte uit deze informatiebijeenkomst bij te wonen. Graag vóóraf aanmelden via info@thhw.nl of 0416 – 652734.

Rivierenland Radio is in Waalwijk te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Ede Wageningen & Schaijk via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Robin Bakker
Robin Bakker
Robin Bakker
Laatste berichten
Uitgaan in Driel' vanaf 27 mei in het Driels Museum

DRIEL - Opgegroeid in de tweede helft van de vorige eeuw? Kom dan vanaf 27
mei naar de expositie “Uitgaan in Driel, vanaf de jaren '60 tot en met
de jaren '90” in het Driels Museum in Kerkdriel.


Deze tentoonstelling neemt u mee terug naar de tijd dat Dr...

Kom langs in Keent tijdens onze Waterdag in de natuur

DEN BOSCH - Kom zondag 9 juni naar Keent en beleef op deze waterrijke plek onze jaarlijkse Waterdag in de natuur. Van 11.00-16.00 uur kunnen kinderen onder andere waterdiertjes vangen, de dijk inspecteren en meedoen aan een zandzakken race. Er is van alles te beleven voor jong en oud! Toegang is ...

Jubileumsymposium Stress en Veerkracht in stadion RKC Waalwijk

WAALWIJK - TOON | Centrum voor leven met en na kanker organiseert in het kader van het 20-jarig jubileum een symposium met als onderwerp Stress en Veerkracht. Het symposium is voor iedereen die meer wil weten over de invloed van stress op je leven en hoe je stress kunt verminderen en veerkracht k...