Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Mannenavond bij TOON

Geschreven: 15-04-2024
Mannenavond bij TOON

WAALWIJK - Ongeveer iedere 6 weken is het mannenavond bij TOON. Het is fijn dat we regelmatig nieuwe gezichten welkom mogen heten. We kunnen dan ook concluderen dat de mannenavond in een behoefte voorziet. Daarom een oproep aan alle mannen die nog twijfelen of diegenen die dit voor de eerste keer lezen, kom ook en sluit je aan. Er wordt gedeeld en geluisterd; soms bloedserieus en regelmatig ook gelachen. Alles daartussen is mogelijk. En of je nu ziek bent of op een andere manier te maken hebt met kanker; kom en geef je zelf deze kans. 

De volgende mannenavond is op maandag 22 april. Deze avond staat ik het teken van de uitwisseling van gedachten, beelden en beschouwingen over stukjes tekst uit twee boekjes. Te weten: “Grote Panda & Kleine Draak” van James Norbury en “De Jongen, de Mol, de Vos en het Paard” van Charlie Mackesy.
 

Met veel plezier hebben we de inhoud van deze boekjes al eens gebruikt. En waarom van spijs veranderen als dit goed smaakt. Voldoende reden om op 22 april aanwezig te zijn. Graag vóóraf aanmelden via info@thhw.nl of 0416 – 652734.

Rivierenland Radio is in Waalwijk te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Marcel Bouman
Marcel Bouman
Marcel Bouman

Marcel Bouman draait elke zondag de mooiste hits.

...
Laatste berichten
Flitsfeitje Pedro van Jaxomy, Agatino Romero, Raffaella Carrà

Het nummer "Pedro" van Jaxomy, in samenwerking met Agatino Romero en de legendarische Raffaella Carrà, is een levendige remix die de dansvloeren van 2024 veroverde. Deze track, is een moderne herinterpretatie van Carrà's klassieker uit 1980. De remix combineert de tijdloze charme va...

Klassiek Concert Grote Kerk Apeldoorn t.b.v. Alpe d'HuZes

APELDOORN - Speciaal concert voor Alpe d’Huzes

Iedereen heeft er direct of indirect wel mee te maken: kanker.
De Apeldoornse Yolanda Zandkuyl heeft een eenmalig klassiek concert georganiseerd om geld in te zamelen voor onderzoek naar deze vreselijke ziekte.
Het conce...

Opnieuw aanhouding voor ongeregeldheden tijdens Oud en Nieuw in Hedel

HEDEL - Maandag (29-4) heeft het onderzoeksteam vannde politie opnieuw een man aangehouden voor betrokkenheid bij de ongeregeldheden in Hedel op Nieuwjaarsnacht.

Het gaat om 28-jarige man uit Hedel en hij wordt ervan verdacht een grote rol te hebben gespeeld in de ongeregeldheden en de ...